Legyen saját címoldala!

Tegye különlegessé az idei karácsonyt! Lepje meg rokonait, barátait, üzletfeleit, vagy akár saját magát egy különleges ajándékkal!

A Retro Mobil decemberben megjelenő, a legnépszerűbb szocialista járműveket bemutató kiadványának címlapját személyre szabottan, az Ön fényképével készítjük el.

Küldjön egy fotót digitálisan, minimum 150 mm széles méretben, 300 dpi felbontásban, és legyen az fekvő vagy álló formátumú, mi elhelyezzük a borítón. Ha netán nincs jó minőségű digitális képe, fotózza le telefonjával, esetleg küldje el papírképét, mi pedig a megfelelő minőségben beszkenneljük azt (a papírképet természetesen visszaküldjük).

A döntés az Öné, az alábbi három mintából választhat a kép alján látható rendelési kód megadásával:

Természetesen a képaláírás is saját lesz, csak annyit kérünk, hogy ne legyen hosszabb, mint 50 karakter. A jó érzéssel ellentétes szövegeket nem fogadjuk el, az esetleges helyesírási hibákat javítjuk. Ilyen típusú mondatokat várunk: “Boldog Karácsonyt a trabantos családomnak!”, vagy “De sokszor álltunk meg, mert felforrt a hűtővíz”.

A 100 oldalas Retro Mobil Deluxe ára az egyedi címlappal 10 000 Ft.

A Retro Mobil és Az Autó előfizetők kedvezményes áron, 7 000 forintért rendelhetik meg a kiadványt. Ez a kedvezmény jelenlegi előfizetőink mellett azokra is vonatkozik, akik a Retro Mobil Deluxe megrendelésével egy időben fizetnek elő valamelyik magazinunkra.

Rendeljen több példányt, hogy szerettei is osztozzanak örömében, a második, harmadik egyforma darab ára már csak 4 000 Ft példányonként.

A megrendelés menete: küldje el a címlapra szánt képet és szöveget az [email protected] email címre. Az emailben írja meg, hogy melyik elhelyezést választja, hány példányt kér és hová postázzuk majd a Retro Mobil Deluxe kiadvány(oka)t. Utalja át az Auto News Kiadó Kft. 11600006-00000000-97720351 (Erste Bank) számlaszámára a megfelelő összeget. A közlemény rovatba írja be: Retro Mobil Deluxe, és a postázási címet is. Az email és a kép, illetve az utalás beküldési határideje: 2022. október 25. Mi elkészítjük a címlapot, digitálisan kiküldjük email címére, hogy még a nyomtatás előtt ellenőrizhesse, majd 2022. december elején postázzuk a kiadvány(oka)t a megadott címre.

Ha kérdése lenne, kérjük, írjon az [email protected] email címre. Tegye különlegessé az idei karácsonyt, rendelje meg a Retro Mobil Deluxe kiadványt!