Építse meg a Wartburg 353 valósághű mását!

A De Agostini 1:8 méretarányú modelljén többek között mozognak a kerekek, letekerhetőek az ablakok, világítanak a fényszórók, sőt a műszerfal is!

Megrendelhető a kiadó legújabb gyűjteménye, minden szám több részből áll: megismerheti az 1950-90-es évek legnépszerűbb autómodelljeit, továbbá az összes számban kétoldalas Wartburg posztert is talál, és természetesen a sorozat minden tagja tartalmaz összeszerelési útmutatót. 

A “kocka” Wartburg a keleti blokk országaiban az egyik legnépszerűbb autó volt. Az NDK-ban, 1966 és 1988 között gyártott modellből több mint 1 125 000 darab készült, az első kivitel teljesítménye 45 LE volt, kétütemű, háromhengeres motor hajtotta, keveréket kellett bele tankolni és szívatóval indult.

A De Agostini modellje realisztikus, a részletek aprólékosan kidolgozottak. A kerekek mozgathatóak és kormányozhatóak, az ajtók nyithatóak, az ablakok letekerhetők, a műszerfal és a fényszórók világítanak. Az autóra eredeti emblémák és jelölések kerülnek.

A méretarány 1:8, így az összeszerelt modell teljes hossza 52 cm, szélessége 20,5, magassága 18,7 cm. Az összeszerelési útmutató érthető és részletesen illusztrált, az egyes lapszámokban az alkatrészek mellett a szerelést segítő csavarhúzó, csipesz is érkezik.

A De Agostini sorozat lapszámai megvásárolhatóak az újságárusoknál is, de érdemes előfizetni, mert így számonként 500 forinttal alacsonyabb az ár, emellett az előfizetőkre értékes ajándékok várnak: három retró stílusú Wartburg poszter, praktikus Wartburg gyűjtőmappa, Wartburg bögre, Wartburg egéralátét. Sőt, ha a prémium előfizetés mellett dönt, a Wartburg 353 Combi, a Wartburg 353 Pick-up és a Wartburg 353 Limousine modellek 1:43 méretarányú modelljeit is ajándékba kapja!

A gyűjtemény ide kattintva megrendelhető a kiadó weboldaláról és használja az egyedi promóciós kódot: WARTBURG353

(X)