GYŰJTSD ÖSSZE A VOLKSWAGEN LEGENDÁS AUTÓINAK MODELLJEIT! (X)

A De Agostini kiadó új, exkluzív Volkswagen hivatalos modellgyűjteményével összegyűjtheted a Volkswagen-történelem egyedülálló autóinak 1:43 méretarányú modelljeit!

Promóció

Rendeld meg most a De Agostini kiadó legújabb gyűjteményét és az otthonodba kapod a legendás Volkswagen-modellek élethű másait!  A gyűjtemény a kiváló minőségű modellautók rajongói számára készült azokból az autótípusokból, amelyek a legjobban képviselik a Volkswagen történetének mérföldköveit.

A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról (ide kattintva). Használd az egyedi promóciós kódodat (VWPROMO), és élvezd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat!

A Volkswagen Bogár, a Volkswagen T1 vagy a Volkswagen Golf GTI megjelenésükkor visszavonhatatlanul megváltoztatták az autókról alkotott akkori világképet, világszerte bestseller modelleknek számítottak. Ez az új kiadvány többek között ezeket az ikonikus modelleket hozza el az otthonodba. Ki ne hagyd! Ez a gyűjtemény nem hiányozhat a polcodról! Minden lapszám mellékleteként egy 1:43-as méretarányú, legendás Volkswagen fémmodellt kapsz kézhez.

Fizess elő most a De Agostini kiadó új sorozatára, hogy tied lehessen a Volkswagen leghíresebb Oldtimer-jeinek, Youngtimer-jeinek vagy épp a “jövő klasszikusainak” modellautója. A kiadvány lapszámai között a legnépszerűbb, modern Volkswagen-típusok miniatűrjeit is megtalálod majd. Mindenegyes modellautó mellé jár egy 16 oldalas újság is, amelyben minden lényeges részletet megtalálsz az adott modellről és rengeteg exkluzív információt is megosztunk veled a Volkswagen vállalat történetéről és a Volkswagen-márkához fűződő életérzésről. Ez a teljesen egyedülálló sorozat most először kapható Magyarországon, s te az elsők között fizetheted elő az alábbi linken és a VWPROMO kóddal! Az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak! Sőt, ha szeptember 6-ig megrendeled a sorozatot, egy extra ajándékot, egy egyedi Volkswagen egéralátétet is küldünk neked az előfizetésed mellé. Az ajándékot a 7. előfizetői csomaggal kapod meg.

(X)